UDELUFTVARMEPUMPER

God rådgivning, og korrekt dimensionering er nøgle ordene bag en varmepumpe installation.

Gennem vores leverandør Vølund Varmeteknik, som har mere end 30 års erfaring på området, er medarbejderne i Drewsens VVS blevet uddannet, i installation og dimensionering af varmepumper. Korrekt dimensionering/installation sikre den rigtige fyrings økonomi og levetid på produkterne, uanset om der er tale om jordvarme, eller luft-vand anlæg.

Har man ikke den fornødne plads i haven til at nedgrave jordvarmeslanger i et areal som til svare husets varmetab, er en luft-vand varmepumpe et oplagt valg. Luft-vand anlæg kan lige som jordvarme varme alting op, det handlere bare om at lave det rigtige projekt.

Lige som ved jordvarme er det vigtigt at det eksisterende centralvarmeanlæg gennemgås fra A-Z, så man er sikker på at det er den rigtige løsning der bliver tilbudt.

Har man derimod muligheden for at nedgrave et stort areal med jordvarmeslanger i haven, anbefaler vi et jordvarmeanlæg.

vpa-pic-pdf-pic62025/2026
Luft-vand varmepumpe som kan levere varme til huset, med en udetemperatur helt ned til minus 20 grader.2025 kan sammen med en SMO 10 styring sættets i kaskade med op til 9 stk. så man kan opnå den nødvendige ydelse til store projekter.Leveres i størrelserne 6, 8, 10, og 14 kW

module-module1

module-module2

vpa-pic-pdf-pic9VVM 300
Er en unit med varmtvandsbeholder som benyttes til 2025/2026 op til 10 kW

 

 

 

vpa-pic-pdf-pic8VPA
Varmtvandsbeholder til varmepumper