JORDVARME & JORDVARMEANLÆG

God rådgivning, og korrekt dimensionering er nøgle ordene bag en varmepumpe installation.

Gennem vores leverandør Vølund Varmeteknik, som har mere end 30 års erfaring på området, er medarbejderne i Drewsens VVS blevet uddannet, i installation og dimensionering af varmepumper.

Korrekt dimensionering/installation sikre den rigtige fyrings økonomi og levetid på produkterne, uanset om der er tale om jordvarme, eller luft-vand anlæg.

Jordvarmeanlæg kan varme alting op uanset om det er det lille parcelhus, eller den store liebhaver ejendom, er jordvarme en oplagt mulighed. Inden der tages stilling til, om netop jordvarme er den rigtige løsning, gennemgår Drewsens VVS altid den eksisterende VVS installation fra A-Z, så man er sikker på at løsningen der installeres er den helt rigtige, til den pågældende ejendom.

Ved mere specielle opgaver har vi altid det rigtige bagland i form af Vølund varmeteknik, som kan stille en konsulent til rådighed.

Er pladsen træng eller vil man ikke grave jordvarmeslanger ned i en måske ny anlagt have, kan en luft-vand varmepumpe måske være et alternativ.

vpa-pic-pdf-pic11145
Er en standard varmepumpe som typisk bruges i villaer og større huse. udmærker sig ved at have en af markedets højeste COP værdier, meget brugervenligt betjeningspanel med farveskærm, samtidig er 1145 en af markedets mest støjsvage.
Leveres i størrelserne 6, 8, 10, 12, 15, og 17 kW

module-module1

module-module2

vpa-pic-pdf-pic31245
Er en standard varmepumpe med indbygget varmtvandsbeholder, som typisk bruges i villaer. 1245 udmærker sig ved at have en af markedets højeste COP værdier, meget brugervenligt betjeningspanel med farveskærm, samtidig er 1145 en af markedets mest støjsvage.
Leveres i størrelserne 6, 8, 10, og 12 kW

 

 

vpa-pic-pdf-pic21150
Er flagskibet inde for varmepumper, med den frekvenstyrede kompressor som giver en variabel ydelse på mellem 4-16 kW, er man altid sikker på at kompressoren arbejder under optimale betingelser, idet start og stop på kompressoren undgås. Ligeledes kan man i mange situationer projektere anlæg som aldrig vil benytte en el-patron som supplement.

 

 

vpa-pic-pdf-pic41250
Er flagskibet inde for varmepumper, her med indbygget varmtvandsbeholder. 1250 giver med den frekvenstyrede kompressor en variabel ydelse på mellem 4-16 kW. Frekvensstyringen sikre at kompressoren altid arbejder under optimale betingelser, idet start og stop på kompressoren undgås. Ligeledes kan man i mange situationer projektere anlæg som aldrig vil benytte en el-patron som supplement.

 

 

vpa-pic-pdf-pic51330
Er til større opgaver og industri, anlægget har 2 stk. kompressorer indbygget og kører med 2 trins drift. Anlæggende kan sættes i kaskade med op til 9 stk. mellem hindanden så man kan nå en effekt på hele 540 kW
Leveres i størrelserne 22, 30, 40, og 60 kW

 

 

vpa-pic-pdf-pic8VPA
Varmtvandsbeholder til varmepumper

 

 

 

 

vpa-pic-pdf-pic11VPB 200
Varmtvandsbeholder til varmepumper

HER KAN I KAN BILLEDER FRA EN JORDVARME INSTALLATION